Om os

Home » Info » Om os

Om os

I 2007 åbnede vi dørene som Esbjerg Legeland, men i 2015 skiftede vi navn til Eat & Play. En navneændring vi valgte på baggrund af de 2 vigtigste ting vi står for, nemlig spisning og leg. Vi har sørget for at der utallige muligheder i begge kategorier – og det er både for børn og voksne.

Legelandet har bl.a. 700m2 mini-golf område, arkademaskiner, bordfodbold. Til de helt små har vi Baby Zone, mens de voksne kan nyde godt af vores skydesimulator, rodeotyr, pool, dart og meget mere!

I vores fantastiske selskabslokaler har I mulighed for at holde fest.- alt fra barnedåb, konfirmation, fødselsdag, bryllup osv. Vi har plads til 150 personer og I kan kombinere god mad og sjove aktiviteter- der er altid fri adgang til legelandet, når I booker selskab til over 20 pers.

I Cafeen byder vi på lækre specialiteter – ægte italienske pizza’er og husets udsøgte hjemmelavede burgere. På udvalgte dage har vi lækker italiensk pizza- pasta buffet.

Hvis det er børnefødselsdag, kan I vælge mellem vores tema-rum: “Flagrum”, “EFB Rum” og “Prinsesse Rum”. vi sørger for at alle får en hyle sjov dag:-)

Har du spørgsmål eller andre forespørgsler, er I altid velkomne til at ringe til os på 75 10 14 00.